Praktijk Frederiks 023 - 55 30 444
Praktijk van der Stap / Maat 023 - 55 30 442

Wessel Frederiks

Mijn naam is Wessel Frederiks. In 2012 heb ik de praktijk overgenomen van mijn voorganger dokter Knuvelder. Ik ben geboren en getogen in Haarlem en na wat omzwervingen ben ik hier weer met veel plezier neergestreken.

In 2006 heb ik mijn artsentitel behaald in Groningen. In 2010 was ik klaar met de huisartsopleiding in Utrecht en twee jaar later heb ik me aan de Westergracht gevestigd. Na een mooie samenwerking van tien jaar met José Granneman ben ik nu weer de enige praktijkhouder.

Mijn interesse binnen de geneeskunde is breed. Ik vind het leuk om kleine chirurgische ingrepen te doen in onze prachtige behandelkamer, aan de andere kant bied ik graag een luisterend oor of voer een goed gesprek.

Buiten werktijd besteed ik mijn tijd het liefst aan mijn gezin (vrouw en twee zoons), en de tijd die er dan nog over is aan fotografie en volleybal.