Praktijk Frederiks/Granneman 023 - 55 30 444
Praktijk van der Stap 023 - 55 30 442

Wessel Frederiks

Mijn naam is Wessel Frederiks. In 2012 heb ik de praktijk overgenomen van mijn voorganger dokter Knuvelder. Ik ben geboren en getogen in Haarlem en na wat omzwervingen ben ik hier weer met veel plezier neergestreken.

In 2006 heb ik mijn artsentitel behaald in Groningen. Daarna heb ik een jaar als arts-assistent in het ziekenhuis van Gouda gewerkt, en een halfjaar bij de psychiatrische crisisdienst in Amersfoort. In de jaren daarna heb ik brede ervaring opgedaan in diverse huisartsenpraktijken in Brabant, tijdens mijn opleiding tot huisarts aan de universiteit van Utrecht. Tijdens deze opleiding leerde ik José Granneman kennen, die tot mijn grote plezier sinds 2016 mede-praktijkeigenaar is.

Mijn interesse binnen de geneeskunde is breed. Ik vind het leuk om kleine chirurgische ingrepen te doen in onze prachtige behandelkamer, aan de andere kant bied ik graag een luisterend oor of voer een goed gesprek.

Buiten werktijd besteed ik mijn tijd het liefst aan mijn vrouw en twee jonge zoons, en de tijd die er dan nog over is aan fotografie en volleybal.