Praktijk Frederiks 023 - 55 30 444
Praktijk van der Stap / Maat 023 - 55 30 442

Mieke Özcan-Hover

Ik ben Mieke Özcan, een van de twee praktijkondersteuners/-verpleegkundigen bij Huisartsen Westergracht.

Net als Marloes Zomer ondersteun ik de huisarts in de zorg voor mensen met een chronische aandoening zoals diabetes, astma, COPD en (risico op) hart- en vaatziekten. Ook helpen en begeleiden wij mensen die willen stoppen met roken.

Ik ben opgeleid als verpleegkundige en heb direct daarna de opleiding voor de intensive care gedaan. Acht jaar lang heb ik in het Spaarne Ziekenhuis (nu Spaarne Gasthuis) op die afdeling gewerkt, totdat de onregelmatige diensten niet meer zo goed te combineren waren met een gezin met jonge kinderen. Na nog een tijdje verschillende functies op de uitslaapkamer op de operatieafdeling te hebben uitgeoefend ben ik de opleiding tot praktijkondersteuner gaan doen en heb ik het ziekenhuis verlaten.

De afgelopen zes jaar heb ik met veel plezier als praktijkverpleegkundige in het Gezondheidscentrum Schalkwijk gewerkt. Om weer nieuwe ervaringen op te doen en mijn horizon weer te verbreden werk ik nu per september op de Westergracht. Ik zie er naar uit kennis met u te maken!