Praktijk Frederiks 023 - 55 30 444
Praktijk van der Stap / Maat 023 - 55 30 442

Marloes Zomer

Hallo, ik ben Marloes Zomer. Als praktijkondersteuner somatiek ondersteun ik de huisarts in de zorg voor mensen met een chronische aandoening zoals diabetes, astma/COPD en (risico op) hart- en vaatziekten.

Ik heb een fysiotherapeutische en verpleegkundige achtergrond. Mijn HBO-V opleiding heb ik gedaan in het Onze Lieve Vrouwe Gasthuis in Amsterdam. Daar heb ik enkele jaren op de longafdeling gewerkt. De afgelopen jaren ben ik dialyse verpleegkundige geweest in het WestFriesgasthuis en het Waterlandziekenhuis.
Per april 2017 heb ik de overstap gemaakt naar de huisartsenzorg en ben ik, met veel enthousiasme , gestart met de opleiding praktijkondersteuner somatiek.
Vanaf januari kunt u mij op dinsdagmiddag, vrijdagmiddag en op de woensdag tegenkomen in de praktijk.
Naast mijn werk als praktijkondersteuner woon ik gelukkig samen met Dominic en onze twee zoons en dochter. In mijn vrije tijd ga ik graag naar buiten met mijn gezin of om te sporten.