Praktijk Frederiks/Granneman 023 - 55 30 444
Praktijk van der Stap 023 - 55 30 442

Thom Klapwijk

Mijn naam is Thom Klapwijk en ben per september komen werken in huisartsenpraktijk Westergracht, in de praktijk van drs. Van der Stap. Ik heb veel zin om mijn laatste jaar van mijn opleiding in deze praktijk te werken..

Na mijn artsendiploma heb ik 2.5 jaar gewerkt in het ziekenhuis, op de afdeling Interne Geneeskunde en op de Spoedeisende hulp. Hier heb ik geleerd zowel breed te kijken, als  te handelen in acuut spoedeisende situaties. Tijdens mijn opleiding heb ik verdiepende stages in de Kindergeneeskunde en Gynaecologie gedaan.

Deze ervaringen zijn zeer waardevol en hoop deze ook in te zetten in het aankomende jaar. Ik word weer heel blij van het werken in de huisartsenpraktijk. Veel plezier haal ik uit de gesprekken met collega´s en patiënten.

Persoonlijk woon ik in Amsterdam samen met mijn vriendin en ben fan van Ajax. Zou dit jaar de finale mogelijk zijn??