Praktijk Frederiks 023 - 55 30 444
Praktijk van der Stap / Maat 023 - 55 30 442

Arlene Anthonio

Elke dinsdag en vrijdag vindt u mij in de huisartsenpraktijk als praktijkondersteuner geestelijke gezondheidszorg (POH-GGZ). Wanneer u last heeft van emotionele of psychische klachten, schroomt u dan niet om een afspraak te maken. Dat kan via de huisarts of de doktersassistente. U kunt denken aan overspannenheid, depressieve -en angstklachten, sociale fricties, rouwverwerking of andere kwesties waar u zelf niet uit komt. Mijn streven is om met behulp van enkele gesprekken de problemen te verhelderen en samen een plan van aanpak te maken, zodat u verder kunt. Indien wenselijk kan ik u adviseren over een gerichte verwijzing naar andere hulpverleners. Omdat de praktijkondersteuner onder de huisartsenzorg valt, zijn er geen kosten verbonden aan een consult.

Wat achtergrond betreft, ben ik geschoold en getraind als psycholoog (1990 doctoraal psychologie arbeid en organisatie, 2014 master klinische psychologie cum laude). Ik werk met veel plezier in het bedrijfsleven en in de gezondheidszorg. De breedheid van het vak spreekt mij aan. Mijn vrije tijd breng ik graag door met mijn gezin. Dan trekken we er graag op uit om nieuwe dingen te ontdekken.