Praktijk Frederiks 023 - 55 30 444
Praktijk van der Stap / Maat 023 - 55 30 442

Anne Hilde Maat

Mijn naam is Anne-Hilde Maat. Sommigen uit de praktijk kennen mij nog uit 2012-2013, toen ik mijn laatste opleidingsjaar van de huisartsgeneeskunde hier afrondde. Ik heb altijd contact gehouden met de praktijk en ben blij dat ik hier nu weer mag komen werken!
Na de studie geneeskunde heb ik drie jaar in verschillende ziekenhuizen gewerkt, op de afdelingen interne geneeskunde, cardiologie en het laatste jaar op de spoedeisende hulp. Al snel besefte ik dat ik het brede vak van huisarts veel uitdagender vind dan het werken in het ziekenhuis. Tijdens de opleiding werd dit bevestigd, het is een ontzettend leuk en uitdagend vak!
Buiten mijn werk als huisarts ben ik ondertussen trotse moeder van twee zonen en een dochter. Ik zwem en wandel graag, of ga er met mijn gezin graag op uit.