Praktijk Frederiks/Granneman 023 - 55 30 444
Praktijk van der Stap 023 - 55 30 442

José Granneman

Mijn naam is José Granneman. Sinds 2012 ben ik werkzaam in de praktijk. Eerst 1 dag in de week, inmiddels is dit uitgegroeid tot 3 dagen per week.

In 2003 heb ik mijn artsentitel behaald aan de Vrije Universiteit in Amsterdam. In de jaren erna heb ik onder andere gewerkt op de Spoedeisende Hulp van het Rode Kruis Ziekenhuis in Beverwijk, de afdeling psychiatrie van het Antonius Ziekenhuis in Nieuwegein, in Verpleeghuis Snavelburg in Maarssen en in enkele huisartspraktijken.
In 2010 ben ik aan de Universiteit van Utrecht afgestudeerd als huisarts.

Ik vind het vak van huisarts heel boeiend en afwisselend, en oefen het in de volle omvang uit. Bijzondere interesse heb ik in afwijkingen van de huid, de laatste 2 jaar heb ik me daar extra in bekwaamd.

Behalve huisarts, ben ik ook moeder van 3 prachtige kinderen. 2 dochters en een zoon. In mijn vrije tijd vind ik het leuk om er op uit te gaan met mijn gezin, te sporten of een goed boek te lezen.